Bankjegyvizsgálók

WPOWER professzionális bankjegyvizsgáló, Forint és Euro bankjegyekhez.

  • megbízható minőség
  • hosszú élettartam

Miért a WPOWER®?

Viko

 

Egyedülálló készülék a magyar piacon, ráadásul kimagasló minőség, kedvező áron! Szürje ki Ön is egyszerűen és gyorsan a hamis bankjegyeket, számolja meg egyszerűen és gyorsan a pénzét! 

A WPOWER bankjegyvizsgáló készüléke egyedülálló módon egyaránt alkalmas Forint és Euro bankjegyek vizsgáltára és számolására is.Tudja Ön, hogy hány eltérő azonosító van egy bankjegyen? Aki pénzzel dolgozik annak tudnia kellene, mert vannak hamis bankjegyek. Ön akar a következő áldozat lenni ?
A készülék használata egyszerű, praktikus és rendkívül gyorsan használatra kész. A WPOWER bankjegyvizsgáló már néhány nagyobb értékű bankjegy kiszűrésével behozza az árát! Kerülje el a hamis bankjegyek elfogadásával járó kellemetlenségeket, az időbeli és anyagi kárt. Tegye biztonságosabbá a készpénzforgalmát WPOWER bankjegyvizsgáló készülék használatával!

Videó

Kimagasló minőség – ultramodern, igényes környezetben
Legújabb üzletünkbe öröm és élmény lesz betérni.
Kérjük, tekintse meg a videót róla!
HAMAROSAN nyitunk! Mammut I. földszint
Mi fogja Önt fogadni?
Igényes, utramodern környezet, kimagasló minőség, széles választék,
kedvező árak és természetesen udvarias kiszolgálás.

Kérdése van?

Vásárlóink leggyakoribb kérdéseire adott válaszainkat a GYIK rovatban tesszük közzé. Amennyiben további kérdése van a bankjegyvizsgálókkal kapcsolatban, küldje el nekünk! Készséggel állunk rendelkezésére!