Rólunk

WPOWER - Több, mint energia

A WPOWER a fogyasztói igények hatására született meg, ugyanis cégünk a Makrotex Kft. a kezdetekben használt /secound hand/ és új számítástechnikai eszközök, monitorok, konfigurációk és egyéb alkatrészek kis- és nagykereskedésével foglalkozott. A Vásárlóink, azaz a Viszonteladó Partnereink és a Közvetlen Fogyasztóink elérhető áron minőségi akkumulátorokat  és töltőket kerestek.  Arra törekszünk, hogy a WPOWER minél könnyebben beszerezhető legyen azok számára, akik nagyra tartják a megbízhatóságot, jó minőséget és egyben a kedvező árakat.

Mára már a WPOWER márka nemcsak akkumulátorokat, és töltőket, hanem LED izzókat és bankjegyvizsgálókat is magába foglal. Próbálja ki termékeinket, éljen a kedvező áru minőségi termékek kínálta előnyökkel!

 
A kezdetek

2006-ban hosszú előkészítést követően a T6 POWER termékcsalád hivatalos magyarországi képviselete lettünk.

Kiváló minőségű laptop, PDA, kamera, fényképező és szerszámgép akkumulátorok és töltők forgalmazásával kezdtünk el foglalkozni.

Rengeteg tapasztalatot szereztünk egy év leforgása alatt.

Büszkeségünk...

a WPOWER termékcsalád, melynek alapköveit 2007-ben tettük le. Nagy lépés volt ez számunkra, hiszen 10 éve dédelgetett álmunk kezdett megvalósulni.

Rengeteg gyártó céget kerestünk fel, hogy megtaláljuk az elvárásainkat tökéletesen megvalósítani tudó csapatot és azokat az összetevőket, melyeket egybegyúrva egy új márka született meg: a WPOWER.

Minőség

A WPOWER nagy választékban kínál minőségi akkumulátorokat és töltőket.

Erre irányuló törekvéseink alátámasztására termékeinket kiadtuk független szakértőknek, akik igazolták, hogy a WPOWER termékcsalád kiemelkedően jó minőséget képvisel.

Győződjön meg róla Ön is!

Munkánk során komoly figyelmet szentelünk arra, hogy:

  • termékeinket teszteljük
  • az összes elérhető típushoz raktárról tudjunk termékeket biztosítani
  • viszonteladóink számára mintadarabokat biztosítsunk, a termékek megismerése végett
  • termékeink könnyen elérhetőek legyenek (saját üzletek, viszonteladók, webáruház)
  • Vásárlóinkat részletes információkkal segítsük

Környezetvédelem

Az akkumulátorok környezetre ártalmas termékeknek számítanak ezért a FOREGO Kft.-vel együttműködve nem csak az általunk értékesített termékek visszagyűjtésében tudunk részt vállalni, de a mások által értékesített akkumulátorokat is visszagyűjtjük.